Hej trädgårdsvän!

Vi fyller 110 år i år och det vill vi verkligen fira med ett extra fylligt Program. Följ med oss under odlingsåret och låt dina trädgårdsdrömmar få inspiration av programmet.

Vi vill slå ett slag för ”öppna trädgårdar” där våra medlemmar bjuder in oss för en dag.
I trädgårdarna möts man av blomstrande passion, idérikedom och kunskap.

Varför inte bjuda med dina vänner på en hemlig utflyktsdag. Ta gärna med en fikakorg och åk runt till de olika trädgårdarna, ni får en fantastisk dag med picknick!

Vi vill göra er uppmärksamma på att vi har infört anmälan till våra föredrag. Det är för att vi vill veta hur många som kommer och för att vi ska kunna anpassa oss efter eventuella restriktioner.

Uppdatera dig gärna här på hemsidan inför våra programpunkter.

Tänk på att hålla avstånd vid samtliga aktiviteter ni besöker!

Varmt välkomna!

PS. Du ska veta, att det är du som gör föreningen till vad den är genom att åka med på våra resor och delta i våra aktiviteter!