Resor/aktiviteter: Anmälan till våra resor är bindande. Vid återbud av dagsresor tar vi ut en avgift på 200 kronor.

Vill du veta om resan blir av gå in på vår hemsida eller
ring Christina 070 64 775 64.
Vi vet om endagarsresa blir av tidigast 2 veckor innan avresa och
för flerdagarsresa tidigast 5 veckor innan avresa.

Vi reserverar oss för smärre ändringar i resornas program.

Har du matallergi, tala om detta när du anmäler dig till resan.
Tänk på dina medresenärer använd inte starka parfymer.

Du måste vara medlem i Trädgårdsföreningen för att få åka med på våra resor och delta i våra kurser.

Har du anmält dig till en aktivitet och får förhinder, ring och avanmäl dig, vi har oftast kölista och det finns säkert någon som gärna tar din plats.

Avgiften skall vara betald en vecka innan kursdatum. Om inte avgiften är betald i tid tillfaller platsen annan person i kölistan.
Även om anmälningsdatum passerat kan det finnas platser kvar på våra resor/aktiviteter, är du intresserad, ring!

Det blev en fantastisk fin dag när vi gjorde en hemlig bussresa upp till Kinnekulle. Fina trädgårdar och fantastiska möten. Kan man ha det bättre.....

Hemlig Bussresa
Torsdagen den 8 juli

Avresa: 07.00 Kållekärr, 07.05 Häggvalle Damm, 07.10 Myggenäs St 1, 07.20 Nösnäs
gymnasium.

Nu är det dags för en hemlig trädgårdsresa. Som vi alla har längtat!

Vågar du utmana dig själv och följa med på en omväxlande dag?
Vi besöker sevärda trädgårdar i full blom och av olika slag.

Under dagen, får ni förutom trevligt sällskap, även lunch, förmiddags och eftermiddagsfika samt en flaska vatten på bussen.

Det finns möjlighet till inköp av växter under dagen.

Åter till Tjörn ca klockan 20.00

Pris: 765 kronor per person

Anmälan senast den 1 juli till Christina 070 64 775 64

Anmälan är bindande och resan betalas på bussen med Swish eller kontant.

Då vi lever i en tid med pandemi och restriktioner kommer vi att genomföra resan, om de nya
förhållningsreglerna som kommer den 1 juli tillåter oss att samla en stor grupp.

Styrelsen har beslutat att resan är öppen för dig som har fått full vaccination mot covid-19.
Medlemmar som har betalt sin medlemsavgift under våren 2021 har förtur till resan.
Är du inte medlem men önskar att få åka med på resan, då får du plats om det finns efter
den 1 juli samt att du betalt medlemsavgiften för 2021.

// Styrelsen

Tidigare resor och program finner du under fliken Gamla program