Har du frågor eller är det något annat du vill säga?

Medlemsavgift 2019 - gäller helår januari - december.

Medlemsavgiften är 150 kronor för enskild, 200 kronor för familj,
som betalas in på bankgiro 5575-7512

Om du betalar via nätet så skriv ditt namn i meddelanderutan och skicka ett kompletterande mail till: annalena.gustavsson49@gmail.com
Där du anger:
Namn, adress, mailadress, mobilnummer.

Din medlemsavgift ska vara betald senast den 31 januari. Du måste vara medlem för att få delta på våra aktiviteter och resor. Har du glömt att betala medlemsavgiften när du kommer till våra föredrag, går det bra att betala medlemsavgiften på plats. Du kan givetvis bli medlem när som helst under året.

Som medlem får du rabatt i några affärer. Titta under fliken Rabatter

Köp ett medlemskort i present till någon som har allt. Kontakta annalena.gustavsson49@gmail.com så fixar hon ett presentkort!

Kontakta oss i styrelsen

Har du inte anmält din mailadress till föreningen? Gör det genom att maila till tjornstradgardsforening@gmail.com  för att komplettera dina medlemsuppgifter.